De Prijzen Bij

BALLON10

Producten & diensten

Wij bieden een ruim assortiment op maat gemaakte balloncreaties. Elke levering is uniek. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

HBD 30 Prijzen | Producten & Diensten Prijzen | Ballon10 Ballonnen Decoratie

Aanbod

Wij bieden een breed assortiment op maat gemaakte balloncreaties. Elke creatie is  uniek. Wij stemmen per bestelling af hoe groot de creatie moet zijn, wat voor soort ballonnen we mogen gebruiken en in welke kleur de gewenste stukken geleverd moeten worden.

Premium Ballonnen

Prijsbeleid

Al onze creaties zijn uniek. Dat is de reden waarom wij werken met vanaf-prijzen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte bij ons aan om de exacte prijs van uw balloncreatie te weten te komen, we denken graag met u mee!

Kwaliteit

Bij Ballon10 staan we voor kwaliteit. We gebruiken alleen de allerbeste ballonnen en accessoires die de markt te bieden heeft. Onze ballonnen gaan altijd de afgesproken periode mee. Wij leveren altijd op tijd en conform de gemaakte afspraken.

Webshop

In de toekomst zullen wij in een webshop balloncreaties in thema’s & boeketten gaan aanbieden tegen vaste prijzen. Tot die tijd adviseren we u graag in een vrijblijvend gesprek om zo samen te bepalen welke decoratie het beste bij uw wensen en budget past.

Direct Aanmelden!

Reserveer hier je plek voor de "Balloon Basics Workshop 1" Zaterdag 28 Mei 2022

Vul in en ontvang meer info!

Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden…

Ballon10 Ballonnen Workshop. Wil je face-to-face de vaardigheden en technieken van het decoreren met ballonnen leren, dan is deze introductiecursus iets voor jou. Wij bieden jou de kans om je te verdiepen in de leuke en kleurrijke wereld van ballonnen.