De Prijzen Bij

BALLON10

Producten & Diensten

Wij bieden een ruime sortering op maat gemaakte Ballonnen Creaties. Elke levering is in principe uniek. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Aanbod

Wij bieden een ruime sortering op maat gemaakte ballonnen creaties. Elke creatie is in principe uniek. Wij kunnen per bestelling met de klant afstemmen hoe groot, wat voor soort ballonnen en in welke kleur de gewenste stukken geleverd moeten worden.

Premium Ballonnen

Prijsbeleid

Zoals eerder beschreven, zijn al onze creaties uniek. Dat is de reden waarom wij alleen kunnen werken met minimumprijzen (prijzen vanaf). Vraag vrijblijvend een gesprek of een offerte bij ons aan om de exacte prijs van uw ballonnen creatie te weten te komen.

Kwaliteit

We gebruiken alleen en altijd de allerbeste ballonnen en decor accessoires die de markt te bieden heeft. Onze ballonnen gaan altijd de afgesproken periode mee. Wij leveren altijd op tijd en conform gemaakte Afspraken.

Webshop

In de toekomst zullen wij in een webshop vaste thema’s & boeketten gaan aanbieden tegen vaste prijzen. Voor nu willen wij graag in een vrijblijvend gesprek met u bepalen wat voor decoratie het beste bij uw wensen en budget past.