Ons portfolio

Ballon10 houdt zich bezig met het creëren van mooie ballondecoraties die altijd een onvergetelijke indruk achterlaten. Wij hebben een eigen stijl, die ook goed terug te zien is in ons portfolio. Gebruik ons portfolio altijd als richtlijn, we denken graag met u mee voor een creatie op maat!

Dit vinden onze klanten van ons...

5/5
Al vele malen gebruik gemaakt van de diensten van Ballon10. Je kunt er al je wensen kenbaar maken en het wordt super mooi gemaakt, heel goed verzorgd. Een dikke 10!
Het is je geld dubbel en dwars waard 👍🏽 Toppers 👍🏽
5/5
Ik ben zeer tevreden met de geweldige service van Ballon10. Heb nu een aantal keer een mooie creatie laten maken en mogen ontvangen. Van een levensgrote 6 met een spiderman thema (voor de verjaardag van mijn neefje), een toffe unicorn (voor de verjaardag van mijn nichtje) tot een mooie uil (voor mijn afstuderen). Ballon10 kan het allemaal! Ik zal zeker blijven bestellen omdat geen cadeautje zo uniek en origineel is als hun creaties 🤩!!
5/5
"Good communication with seller. Very responsive and friendly. They can also make balloons as soon as possible which is very convenient. The balloon design is beautiful. They send a proposal and can work within whatever budget you have. Very nice 10/10 👍🏼 Thank you
Direct Aanmelden!

Reserveer hier je plek voor de "Balloon Basics Workshop 1" Zaterdag 28 Mei 2022

Vul in en ontvang meer info!

Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden…

Ballon10 Ballonnen Workshop. Wil je face-to-face de vaardigheden en technieken van het decoreren met ballonnen leren, dan is deze introductiecursus iets voor jou. Wij bieden jou de kans om je te verdiepen in de leuke en kleurrijke wereld van ballonnen.