Ballon10 staat voor...

creativiteit
& passie

Ballonnenboetiek Ballon10 is een familiebedrijf dat in 2018 is opgericht en wordt geleid door Miriam & Gerrit Balentin. Wat begon als een hobby voor familie- en vriendenfeesten, is uitgegroeid tot een bloeiend ballonnenbedrijf.

Onze decoraties worden voornamelijk geproduceerd met behulp van met lucht gevulde, 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen, samen met andere decoratieve producten en accessoires. Op basis van úw wensen en ónze kennis, maken wij de mooiste ballondecoraties die uw evenement echt ‘af’ maken.

Waarom Ballon10?

Bij Ballon10 zijn we constant bezig met het bijwonen van workshops, cursussen en opleidingen, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en deze ook kunnen aanbieden aan onze klanten.

Wij streven ernaar om een uitstekende klantenservice en tevredenheid te bieden.

Over Ons | Ballondecoratie en Accessoires | Ballon10 Ballonnen Decoratie

Creativiteit

Wij worden gedreven door creativiteit, passie en verantwoordelijkheid om onze klanten en hun gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Kwaliteit

Wij gebruiken altijd de allerbeste ballonnen en accessoires die de markt te bieden heeft. Onze ballonnen gaan altijd de afgesproken periode mee. Wij leveren op tijd en conform de gemaakte afspraken.

Milieu

De latex ballonnen die wij gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben geen cumulatief effect op het milieu. Wij voeren ballonnen op een verantwoorde manier af.